El passat dimarts 28 de juliol l’OCM Sabadell es va reunir amb l’ajuntament de Sabadell, concretament amb el regidor de transparència Xavier Guerrero i la regidora de participació Gloria Rubio.

Va ser una primera presa de contacte en la que es va abordar la transparència de l’ajuntament i la possibilitat de impulsar una Auditoria Ciutadana.

Valorem positivament aquesta reunió, ja que per una banda des de el consistori municipal es va mostrar la voluntat de treballar per millorar el nivell de transparència de l’ajuntament. També es va tractar la necessitat d’adaptar-se als requisits de la nova llei catalana de transparència. Per altra banda es va abordar el tema de una auditoria ciutadana, sense concretar res per part de l’ajuntament es va mostrar la voluntat de estudiar aquesta possibilitat.

Es va acordar tornar a veure’ns a finals de Setembre per seguir treballant junts per millorar la transparència i la participació ciutadana

En general estem bastant satisfets de aquesta primera presa de contacte i esperem que amb el canvi al consistori municipal, governat per La Crida per Sabadell i Esquerra Republicana per Catalunya la relació entre la ciutadania i el consistori municipal sigui més propera i fluida